Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
NUNS o PRETNJAMA NOVOJ BORBI: Partije ne smeju pretiti medijima!

Ilustr/ Foto: NB

NUNS o PRETNJAMA NOVOJ BORBI: Partije ne smeju pretiti medijima!

Povodom pretnji koje je redakcija našeg portal dobila od Srpskog pokreta Dveri oglasilo se i Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS)

Srbija
Autor: Nova borba

Nakon pretnji koje je Nova borba dobila od Jugoslava Kipirijanovića iz Dveri, oglasio se i NUNS u čijem saopštenju stoji da partije ne smeju pretiti medijima.

“Nezavisno udruženje novinara Srbije poziva političke partije da u komunikaciji sa novinarima i medijima uvažavaju njihov društveni značaj i da, u skladu sa tim, svoje nezadovoljstvo ili neslaganje sa medijskim sadržajima iskazuju na kulturan i demokratski način - bez pretnji, ucena, uvreda ili omalovažavanja”, navedeno je u saopštenju NUNS-a.

Da podsetimo, našoj redakciji je u posed došao dokument koji ukazuje na očiglednu saradnju potpredsednice pokreta Dveri Jasmine Vujić sa američkom Centralnom obaveštajnom agencijom (CIA) da bismo odmah po objavljivanju dobili pretnje ukoliko taj dokument predstavimo javnosti.

Bez obzira na pritiske koje je naša redakcija pretrpela, dokument smo ipak objavili u najnovijem tekstu koji možete pročitati OVDE.