Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
O "MUTAVOM" govorio i VUČIĆ: Ne zanime me ko šta nosi na majicama, BITAN MI JE RED!

Foto: Tanjug

O "MUTAVOM" govorio i VUČIĆ: Ne zanime me ko šta nosi na majicama, BITAN MI JE RED!

​"Ko je i odakle došao sa automatskim puškama da u Beogradu i delio pravdu", upitao se premijer Aleksandar Vučić.

Srbija
Izvor: Agencije

Bujice komentara nakon ubistva jednog od vođa navijača Partizana Aleksandra Stankovića, poznatijeg kao Mutavi, ne smiruju se i dalje. Posebnu pažnju javnosti privukli su košarkaši i fudbaleri Partizana koji su uoči svojih prvenstvenih mečeva nosili majice sa likom ubijenog Stankovića.

Na njegovo ubistvo i dešavanja nakon toga nije ostao nem ni srpski premijer Aleksandar Vučić, koji je istakao da ga ne zanima ko kakve majice nosi, već ko to po Beogradu puca iz kalašnjikova.

Na novinarsko pitanje kako komentariše to što su igrači Partizana nosili majice sa likom ubijenog narkodilera i vođe navijača, Vučić je podvukao da nema nikakav poseban komentar, što je kazao i na pitanje "da li postoji sprega kriminala i sporta".

"A što me ne pitate ništa kada viču Vučiću pederu? Neću takve stvari da komentarišem, za mene je bilo čija smrt užasna. Svako ima svoj izbor, ako hoćete da nosite majicu sa nečijim likom nosite, ako neće nemojte", poručuje premijer.

Prema premijerovim rečima, njega samo zanima da se ubistvo Stankovića istraži i da ubice ne prođu nekažnjeno.

"Ko je i iz koje države došao sa kalašnjikovima u Beogradu i delio pravdu? A vi mi donesite majicu na kojoj piše “volim Tadića i Radulovića” i neću je obući, nema šanse", naveo je predsednik srpske Vlade u zaključku.