Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
OBRADOVIĆ OŠTRO PO VLASTI: Nema bestidnije korupcije od naprednjačke

Logo pokreta Dveri

OBRADOVIĆ OŠTRO PO VLASTI: Nema bestidnije korupcije od naprednjačke

Lider pokreta "Dveri" pozvao je predsednika Vlade Aleksandra Vučića da odmah smeni i uhapsi svog stranačkog kolegu i funkcionera SNS-a Dragoljuba Zindovića

Srbija
Autor: NB

Lider opozicionog pokreta "Dveri" izjavio je da je nova vladajuća većina u Prijepolju na predlog SNS-a, dozvolila novom predsedniku opštine Dragoljubu Zindoviću čim je došao na vlast da opremi nepotrebno novim skupocenim nameštajem svoj kabinet i celu opštinu – ali pre nego što je završen tender za nabavku nameštaja vredan milion dinara.

"Tako providan slučaj korupcije i nameštanja tendera do sada nije zabeležen. To je dokaz da se SNS toliko osilila i obuhvatila da smatra da je čelnicima SNS sve dozvoljeno i da za njih ne postoji zakon. Smešan pokušaj opravdanja kada je naprednjak uhvaćen u krađi, kako je nameštaj dobio na poklon, nešto je u šta neće poverovati ni mala deca", istakao je Obradović u saopštenju.

Lider pokreta "Dveri" pozvao je predsednika Vlade Aleksandra Vučića da odmah smeni i uhapsi svog stranačkog kolegu i funkcionera SNS-a Dragoljuba Zindovića, ili da, kako ističe Obradović u saopštenju, prestane da priča prazne priče o borbi protiv korupcije. Evo zgodnog primera da brzo i efikasno bude sprovedena borba protiv korupcije na delu, bez ikakve rezerve prema stranačkim drugovima uhvaćenim u lopovluku.

Obradović je i na svom tviter nalogu imao pitanje za premijera.

Foto: twitter.com printscreen