Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
OBRT U POŽAREVCU:Nije pedofilija već nameštaljka?

Foto: gogigogo.wordpress.com

OBRT U POŽAREVCU:Nije pedofilija već nameštaljka?

Sin i supruga uhapšenog R.M. iz Požarevca, tvrde da on nikada nije zlostavljao unuke. Porodica za nameštaljku optužuje njegovu kćerku, majku navodno zlostavljane dece.

Srbija
Izvor: Večernje novosti

Više javno tužilaštvo u Požarevcu odredilo je pritvor do 30 dana R.M. (63) iz Golupca, zbog sumnje da je seksualno zlostavljao svoje dve unuke, stare četiri i pet godina a po prijavi njegove ćerke D.M. (28). Ona je prijavila policiji u petak uveče, nakon čega je usledilo hapšenje i određivanje policijskog zadržavanja do 48 sati.

Njen brat D.M, sin R.M, tvrdi za "Večernje novosti" da njegov otac nije kriv i da se radi o podloj i lažnoj optužbi njegove sestre. To isto smatraju i supruga uhapšenog M.M. (62) i snaja D.M, s kojima on živi u porodičnoj kući, kao i dvoje sinovljeve dece, dečak i devojčica.

"Moja sestra živi neurednim životom, opija se i vara ljude, kako bi se na taj način domogla novca. Moji roditelji uvek su joj pomagali, ali više ne, pa verujem da je to motiv da im se sada osveti na ovako strašan način", priča brat.

Cela porodica ubeđena je da je R.M. nedužan, jer niti se ikad u životu nedolično ponašao prema deci, niti je sada zlostavljao svoje unuke.

"Sestra je meni ispričala da je zatekla oca na tavanu sa njenim kćerkama i da je imao spuštene pantalone. Majci je ispričala drugu verziju, policiji treću. Pritom je zaboravila da je moja ćerka sve vreme bila sa njenom decom, tako da je laž da su one bile sa dedom na tavanu, gde se on popeo samo da bi im doneo dečji autić", tvrdi D.M.

Prema rečima njene porodice, sestra i kćerka D.M. živi negde u Požarevcu, sa vanbračnim partnerom. Ona iz prvog braka ima dvoje dece koja su u Nemačkoj, a iz drugog troje, dve devojčice i sina starog osam godina.

Ona za "Novosti" nije želela da bilo šta komentariše osim što je poručila svom ocu da mu želi sve najgore "i da ga obavezno kastriraju".