Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
ODMETNULI SE Partija VUČIĆEVOG SARADNIKA tvrdi da je on NASILNIK

Vučić kritikuje gradonačelnika Niša Foto: Tanjug

ODMETNULI SE Partija VUČIĆEVOG SARADNIKA tvrdi da je on NASILNIK

Kažu da se Vučić prema gradonačelniku Niša poneo nasilnički.

Srbija
Autor: Nova Borba, Južne vesti

Gradski odbor Narodne seljačke stranke u Nišu kritkovao je danas premijera Aleksandra Vučića, jer je vikao na gradonačelnika Niša Darka Bulatovića tokom posede Vlade Nišu.

Zanimljivo je da Vučića kritikuju iz partije Marijana Rističevića, koji jedan od njegovih najvernijih koalicionih partnera u republičkom parlamentu. U saopštenju koje je medijima dostavio predsednik niškog odbora Narodne seljačke stranke Zoran Petrović on oštro kritikuje premijera , naizvajući njegovo ponašanje naislničkim.

“Poštovani premijeru, građani Niša su Vas ugostili na najsvečaniji način, ukazali Vam dobrodošlicu, na čelu koje je bio naš gradonačelnik gospodin Darko Bulatović. Vaše nasilničko ponašanje prema prvom čoveku Nišlija je nedopustivo i neprimereno”, kaže se u saopštenju.

Oni su od premijera tražili da se javno izvini Nišlijama.

Iz NSS su pozvali sve partije koje čine vlast u Nišu da „osude ovakvo ponašanje premijera“, uz napomenu da bi to trebalo da učini i niški SNS.

 


Danko B. Marin:  
NARCISOIDNI SADISTA - NASILAN?? Ma,baje se - zajebaje ..... :-)

22.10.2016 07:48h    51     33


SERBIANTEMPLAR:  
Nije preterao i treba da ga isproziva javno jer mu je kuca puna korupcije i mita pojedine gradske sluzbe su toliko korumpirane da su odavno presle granicu kriminala dokaza ima ali se godinama guraju pod tepih i novcana masa namenjena gradu se topi a grad Nis propada sve vise i vise podjite u precniku oko 2 kilometra od centra grada svuda pise izdaje se lokal pocinje grad da lici na one sablasne gradove sa divljeg zapada

23.10.2016 11:52h    42     34


Zemunac:  
U pravu su, ovaj ga pretera !!

22.10.2016 16:52h    41     32