Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
ODMOTAVA SE KLUPKO Vučić se zamerio CRNOGORCIMA?

Aleksandar Vučić/ Foto: Tanjug, O. Toskić

ODMOTAVA SE KLUPKO Vučić se zamerio CRNOGORCIMA?

Dnevne novine prenose da pronalaženje oruža u blizini porodične kuće premijera Aleksandra Vučića ima veze sa crnogorskom mafijom.

Srbija
Autor: Danas, Nova Borba

„Blic“ piše da trag oružja vodi do Crne Gore, dok „Danas“ navodi da se premijer najviše zamerio crnogoskoj mafiji.

„Danas“ piše da nisu uspeli da obrazlože tvrdnje o zameranju crnogorskom podzemlju, ali su njihovi izvori objasnili da se Vučić, istupajući javno o navodnom državnom udaru u Crnoj Gori zamerio mnogima.

Juče se desio poslednji u nizu sumnjivih događaja koji se vezuju za premijera, a u blizini njegovog stana u „Belvilu“ dojavljeno je postavljanje bombe, a pre toga je na Novom Beogradu nađen automobil pun oružja, dok je prvi događaj koji je bio upozorenje Vučiću nalaženje arsenala oružja, među kojima i „zolje“ u blizini njegove porodične kuće.

 


Beograđanin:  
Treba polomiti kičmu crnogorskoj mafiji koja godinama truje našu decu drogom po Beogradu i Srbiji.Verujem da u luku Bar stižu ogromne količine droge i da lako preko kumovskih i mafijaških kanala prolaze na carini a onda to negde treba prodati što ne može u malenoj crnjoj gori.

03.11.2016 16:46h    42     35


Путник:  
Убише Мутавог, Неша најави освету друга или некакав рат... Патетика, враголанство, површност... Није то добро, не даје ваљаног плода.

03.11.2016 08:33h    41     33