Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
OJADILA POŽAREVAC: Evo koliko je Ivana Jordan uzela za osam pesama!

Ivana Jordan "neplanski" pokupila lovu u Požarevcu/ Foto: Danas.rs

OJADILA POŽAREVAC: Evo koliko je Ivana Jordan uzela za osam pesama!

Požarevčani su sinoć slavili Dan oslobođenja, a neplanski je "uskočila" i poznata pevačica da uveliča skup. To je papreno naplatila.

Srbija
Izvor: Danas.rs

Grad Požarevac je povodom Dana oslobođenja organizovao čitav niz manifestacija. Ipak, čini se da niko u tom mesu nije znao da će u holu Centra za kulturu biti organizovan koktel koji će biti propraćen muzičkim nastupom.

Upravo do toga je došlo kada se u holu te institucije pojavila poznata pevačica Ivana Jordan, a prema reakcijama prisutnih moglo se videti da nju niko nije očekivao.

Kako piše list "Danas", zaa takvo muzičko iznenađenje, građani Požarevca moraće da plate čak 350.000 dinara.

Prema nezvaničnim saznanjima, pevačica je tražila 6.000 evra da održi celovečernji koncert, ali je na kraju dogovoreno da nastupi, uz matricu i muzičku pratnju na klavijaturama, po skraćenom programu, u holu, nakon svečane akademije.

Njen čitav nastup trajao je svega osam pesama, odnosno 25 minuta, a pratio ju je klavijaturista koji je inače zaposlen u požarevačkom Centru za kulturu. Čitav koktel je trajao 45 minuta, uz švedski sto za sve goste.

 


Dejan:  
Predivna Ivana Jodan. Konacno sam je video. Da je znao da ce doci, i brat bi krenuo sa nama. Sledeci put ce valjda najaviti da znamo.

18.10.2016 18:12h    40     37


Bogdan:  
Ojadila??? Hahhahaa, ma dajte. Ja mislio ko zna sta je bilo kad ono nista. Pa sta biste vi? Neke amatere iz kafane da dovedu za 100 e? Nija vam to tezga. Pevacica o kojoj pricate koliko znam je obrazovani muzicar. To izgleda nekome smete posto je odrastao u kafani.

20.10.2016 09:30h    34     35