Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Okrivljena za UBISTVO NOVINARKE priznaje, ali ne zna zašto je to uradila

Foto: NB

Okrivljena za UBISTVO NOVINARKE priznaje, ali ne zna zašto je to uradila

"Bila je uvek dobra prema meni"

Srbija
Izvor: 021

Biljana Jeftić (50) iz Rume, okrivljena za ubistvo penzionerke Jaroslave Dugošije Dobrenov počinjeno 9. februara ove godine u kući u Ulici Nikole Tesle, kod Jodne banje, na početku glavnog pretresa priznala je ubistvo i izjavila da ne shvata zašto ga je počinila.

Optužnicom joj se stavlja na teret da je ubila penzionisanu novinarku Radio televizije Vojvodine, kod koje je ranije kao podstanarka u dvorišnom stanu živela njena ćerka. U optužnici se navodi da joj je zadala 20 uboda.

- Osećam se krivom za to što mi se stavlja na teret. Noćima i danima razmišljam i ne znam zašto sam je napala. Prijatno, fino i normalno me je dočekala i nije me provocirala. Dok je moja ćerka kod nje stanovala, imale smo fini odnos. Ostajem pri svemu što sam do sad u postupku iznela, ali želim da dodam da se u optužnici spominje nož, a ja ga nisam imala. Povrede sam nanala bocom, odnosno nekim drvetom koje je tu bilo. Njen telefon sam uzela da ona ne bi nekog zvala. Jako mi je žao zbog svega - izjavila je optužena.

Nastavak suđenja zakazan je za 25. novembar.