Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Opozicija juriša na Vračar! Traže NOVE IZBORE, SNS deli letke o DS!

Opozicija na ulicama Vračara/ Foto: twitter.com

Opozicija juriša na Vračar! Traže NOVE IZBORE, SNS deli letke o DS!

Koalicija opozicije u beogradskoj opštini Vračar počela sa pripukpljanjem potpisa za Peteiciju za raspisivanje vanrednih izbora u toj opštini.

Srbija
Izvor: Agencije

Koalicija Vračar slobodno, koju čime DS-SDS-Nova i pokret Dosta je bilo od danas prikuplja potpise za Peticiju za raspisivanje vanrednih lokalnih izbora na Vračaru.

Nedaleko od štandova opozcije, nalaze se štandovi Srpske napredne stranke gde se građanima dele panfleti o "Rezultatu 25 godina vlasti Demokratske stranke na Vračaru".

"Dobro, SNS to radi, ja sam ih pristojno pozdravio, oni su mi dali jedan letak na kome sam i ja u nekom crnom ramu i bože moj. To je demokratija i oni imaju pravo da iskažu svoje mišljenje, ali nemaju pravo da suspenduju drugima pravo na svoje mišljenje", rekao je novinarima predsednik Socijademokratske stranke Boris Tadić.

Smatra da je na Vračaru došlo do prekrajanja izborne volje građana, do koje je došlo "korupcijom vlasti", te se prikupljaju potpisi da se ponovo raspišu izbori na toj opštini.

"Mediji uopšte ne govore o tome da je taj način preotimanja odbornika u stvari direktna korupcija režima koji kaže da se bori protiv korupcije. To je najflagrantnija forma korupcije, jer se ljudima nude pogodnosti za život, verovatno i novac, bolja radna mesta, što je direktna zloupotreba vlasti i službenog položaja", smatra Tadić.

Prema njegovim rečima, nikada nije bilo ovoliko preletača iz stranke u stranku i mediji su obavezni da o tome govore.