Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
OPSADA NA NBG trajala satima, naoružani napadač nije nađen u zgradi

Policijska opsada zgrade Foto: Twitter/Marko Ladavac

OPSADA NA NBG trajala satima, naoružani napadač nije nađen u zgradi

​Satima je trajala potraga za muškarcem koji se nakon pucanjave na Novom Beogradu najverovatnije naoružan sakrio u stambenoj zgradi u ulici Jurija Gagarina.

Srbija
Autor: NB, Blic.rs

Kako su javili mediji, u potragu za čovekom koji je učetvovao u pucnjavi uključio se i helikopter koji je nadletao Blok 45 i mesto oko zgrade. Do ponoći su zgradu čuvali specijalci u punoj opremi, međutim oni su se nakon što je policija pogledala ceo objekat visok 14 spratova i u kom ima 90 stanova, povukli. Nisu uspeli da nađu osmunjičenog za kojeg se sumnjalo da je uleteo u zgradu i bio naoružan. Policija još uvek čuva stanare zgrade.

Pravi pakao preživelo je više od 200 stanara ove zgrade, koji nekoliko sati nisu mogli da uđu i izađu iz objekta, dok se mislilo da se čovek koji je pre bega nasumično pucao na automobile duž ulice krio u njihovoj zgradi.

Policija je još uvek prisutna, ali je policajaca znatno manje. Podsetimo, cela drama počela je sinoć oko 20 sati, kada je, još uvek nepoznati muškarac izrešetao crni BMW na drugom kraju ulice Jurija Gagarina, a zatim otvorio vatru na druga vozila u ulici. Na kraju je pobegao, a viđen je kako ulazi u zgradu koju je policija satima držala po opsadom.