Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
ORTOPED SE KRIJE U BEOGRADU, određena mu i policijska ZAŠTITA?

Radenko Nikodijević nakon povrede/ Foto: Privatna arhiva

ORTOPED SE KRIJE U BEOGRADU, određena mu i policijska ZAŠTITA?

Ortoped iz Loznice, dr Dobrivoje Bojanić, otkako ga je otac preminulog dečaka Radenka, Milan Nikodijević optužio sa smrt svog osmogodišnje sina, “propao je u zemlju”.

Srbija
Izvor: Telegraf/ Alo

Kako je rečeno pre nekoliko dana, dr Bojanić, koga roditelji okrivljuju za smrt deteta, je uzeo nedelju dana odsustva sa posla ne želi da daje bilo kakve izjave povodom ovog slučaja.

S druge strane, u selu Korenita, gde dr Bojanić živi, kuća je zatvorena i kapija zaključana, a meštani nerado pokazuju gde je njegov porodični dom.

"Bio je utučen, samo je ćutao. Došao je s porodicom, ostao neko vreme, a onda su otišli. ne znam gde su sada, rekao je jedan od meštanin.

Od njegovog prijatelja mediji su saznali da je pre dva dana razgovarao sa Bojanićevom suprugom, koja mu je samo rekla da je on otišao u Beograd, ali ne i gde se nalazi.

"Tog čoveka poznajem godinama i ne mogu da verujem da je napravio ovakvu grešku. Znam ga kao dobrog lekara, mnogima je pomogao, ali ovo sada je neopisiva tragedija", kazao je prijatelj koji nije želeo da mu se pominje ime u medijima.

Prema nezvaničnim informacijama, doktoru Bojaniću je od ponedeljka pružena i policijska zaštita, ali ni to niko od nadležnih nije potvrdio.

Podsetimo, dečak Radenko Nikodijević je preminuo šest dana nakon što je pao sa tobogana i polomio podlakticu. On je pregledan u lozničkoj bolnici gde mu je stavljen gips, a iako je kasnije operisan, njegovu ranu su napale tri bakterije i on je preminuo zbog sepse.