Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
"Ostavila sam BEBU KOD DILERKE, nisam je ja UBILA!"

Foto: Privatna arhiva

"Ostavila sam BEBU KOD DILERKE, nisam je ja UBILA!"

Tanja Lakić Mahud (37) negirala je juče u sudu da je krajem septembra prošle godine u Beogradu ubila svoju osmomesečnu ćerkicu Anju i njeno telo ostavila u kesi na terasi

Srbija
Izvor: Blic/ Informer

na je rekla sudiji da to nikada ne bi uradila svom detetu, a krivicu za nebrigu o detetu svaljivala je na muža Plasida Mahuda (56).

Tanja je potvrdila da je tih dana, kada se dogodilo ubistvo bebe, koristila metadon, heroin, spid i lekove za smirenje.

Zatim je govorila o Nataši, koju je upoznala na lečenju u bolnici u Drajzerovoj, od koje je kupovala heroin i spid.

- Trebalo je da odem da se vidim sa starijom ćerkom. Dete sam ostavila Nataši. Znam da je to bilo glupo. Prethodno sam od nje kupila drogu, od koje mi je bilo loše. Posle toga se samo sećam moje mama kako upada u sobu i viče: "Tanja, šta si to uradila?!" - rekla je Tanja.

Podsetimo, Tanja Lakić Mahud optužena je da je septembra 2015. ubila malu Anju, a potom je zamotala u kesu i telo ostavila u kanti za smeće na terasi. Telo je tamo trulilo danima dok nije otkriven brutalan zločin.

Obdukcija je utvrdila da je mala Anja otrovana metadonom, koji je najverovatnije uzela kroz mleko. Tanji preti do 40 godina zatvora.

Ona je juče iznoseći odbranu više govorila o mužu.

Tanja Lakić Mahud i Plasido Mahud/ Foto: Facebook

- Sve je na početku bilo divno. Problemi su počeli već kada se dete rodilo. Anja je imala metadonsku krizu odmah po rođenju, jer sam ja od kad sam saznala da sam trudna prešla na metadon (lek za skidanje sa narkotika) - ispričala je Lakićeva.

Navela je da ju je Plasido vređao, govorio joj da je debela, pa je počela nezdravo da se hrani, a dete koje je dojila gubilo je na težini zbog toga.