Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
OTAC PRETUČENOG VATERPOLISTE PARTIZANA U ZAGREBU POBESNEO: Zašto ste nas lagali, ovo su strašne povrede! (FOTO)

Juniori VK Partizan u Zagrebu/ Foto: VK Medveščak

OTAC PRETUČENOG VATERPOLISTE PARTIZANA U ZAGREBU POBESNEO: Zašto ste nas lagali, ovo su strašne povrede! (FOTO)

Otac povređenog vaterpoliste tvrdi da su povrede bile mnogo ozbiljnije nego što su preneli mediji!

Srbija
Izvor: Kurir

Prošle nedelje tokom održavanja Memorijalnog vaterpolo turnira u Zagrebu za juniore, na kome je učestvovala i mlada ekipa našeg VK Partizan, povređena su dvojica junoša tokom obilaska Zagreba.

Iako niko iz VK Partizan nije hteo da stvara pompu u vezi sa tm incidentom, roditelj povređenog kadetskog reprezentativca Srbije i Partizanove uzdanice Lazara Radojevića, Ivan Radojević, rekao je da je istina mnogo drastičnija od one koja je objavljena.

"Ponedeljak smo proveli na Ortopedskoj klinici na Banjici, gde su Lazaru utvrđene povrede ruke, dok se istovremeno jedan od odgovornih trudio da objasni novinarima na konferenciji kako se ništa strašno nije dogodilo", rekao je Ivan Radojević za dnevni list "Kurir".

Foto: Kurir, Zorana Jevtić

On se tom prilikom požalio na medijsko spinovanje u vezi sa incidentom u kome su juniori Partizana napadnuti bejzbol palicama i šipkama od strane huligana koji navijaju za tamošnji NK Dinamo.

"Deca su još u šoku! Oni su dečaci, ali su pokušali da nas, roditelje, poštede nerviranja. Nisu nas zvali u četvrtak, kada su ih pretukli, već smo za sve saznali u subotu ujutru kada smo stigli u Zagreb da gledamo utakmice. Tek u nedelju uveče Lazar nam je rekao da ima hematom u ustima, a onda čuješ kako, eto, ništa nije bilo strašno, kako su mediji preuveličali događaj, samo su ih malo preplašili", besno je izjavio otac povređenog vaterpoliste.

Podsećanja radi, juniori VK Partizan se nisu povukli sa turnira nakon tog incidenta, odigrali su do kraja vrlo borbeno, ali su posledice napada u bazenu učinile svoje, i oni su morali da se zadovolje srebrom pošto je bolja u finalu bila ekipa Vašaša sa rezultatom 11:9.