Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
 Otkazan let za Istanbul u 20.20, u 13.10 u planu

Ilustracija Foto: Pixabay.com

Otkazan let za Istanbul u 20.20, u 13.10 u planu

Avioni Er Srbije leteće za Istanbul u 13.10, kao i iz tog grada za Beograd u 17.10, dok je let Turkiš Erlajnza u 20.20 iz Beograda za Istanbul otkazan.

Srbija
Izvor: Tanjug

Kako navode, turska aviokompanija otkazala je dolazak letova sa aerodroma Ataturk u Istanbulu, čije sletanje u Beograd je bilo predvideno u 8.20 i 19.25 časova, a samim tim i polaske iz Beograda u 9.15 i 20.20 časova.

Prema trenutnim informacijama, Er Srbija će obaviti let prema aerodromu Ataturk u 13.10 časova, a planiran je i povratak u Beograd u 17.10.

Jutros je obavljen čarter let za Antaliju sa poletanjem iz Beograda u 05.20 časova i dolaskom u Beograd u 10.10 časova.

Čarter let za Antaliju planiran je po redu letenja u 15 časova, a trebalo bi da se, prema planu, vrati u Beograd u 20 sati.

Sa aerodroma Nikola Tesla poručuju putnicima da sve informacije o statusu leta potraže u aviokompanijama, Info centru aerodroma na broj telefona 011 209 4444 i na veb sajtu www.beg.aero, gde se u realnom vremenu prikazuju informacije o vremenima poletanja i sletanja, kao i o eventualnim otkazanim letovima.

Avio-saobraćaj na aerodromu Nikola Tesla obavlja se neometano, prema planiranom redu letenja, navode, a zajedno sa partnerima avio-kompanijama prati se novonastala situacija.

Grupa srpskih turista i jutros odletela za Antaliju

Grupa srpskih turista odletela je jutros nešto pre 5.30 sati za Antaliju, gde su imali uplaćene aranžmane za letovanje.

Nisu, međutim, svi sa tog letela i otputovali - kako prenosi "Blic", neki od njih su bili zabrinuti zbog najnovijih dešavanja u Turskoj, gde je pokušan vojni puč, pa su odustali od putovanja, ali bilo je i onih koje to nije previše zabrinulo i jedva su čekali da stignu u Antaliju.

Za Antaliju je avionom otišlo oko 50 putnika, navodi "Blic".

Oni koji su odlučili u poslednjem momentu da krenu za Antaliju kažu da nije prijatan osećaj videti nemire u Turskoj, ali da je to ipak stotinama kilometara udaljeno od mesta u kome će biti.