Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
OTKRIVENA VEZA IZMEĐU NAVIJAČA I IGRAČA: Majice stigle preko Božinova!

Foto: partizan.rs

OTKRIVENA VEZA IZMEĐU NAVIJAČA I IGRAČA: Majice stigle preko Božinova!

Tri dana posle fudbalske utakmice između Voždovca i Partizana, uprava FK Partizan i dalje ćuti o incidentu koji se dogodio.

Srbija
Izvor: Tanjug

Prošlo je tri dana posle skandala uoči fudbalske utakmice između Voždovca i Partizana kada su igrači crno-belih izašli na teren sa majicama posvećenim ubijenom navijaču i pravosnažnom osuđenom kriminalcu Aleksandru Stankoviću, uprava Partizana se još uvek nije oglasila, ali je otkriveno da je ,,veza,, između navijača i igrača bio Valerij Božinov.

Bukarski internacionalac Valerij Božinov rekao je da je u pitanju bila ideja jednog od navijača, da ju je on odmah predložio saigračima, što su oni i prihvatili.

Izjava bugarskog fudbalera, međutim, ne skida ogovornost sa rukovodstva FK, a potom i košarkaškog kluba, s obzirom na to da je dan kasnije uoči utakmice košarkaša crno-belih i Olimpije u ABA ligi doslo do još većeg skandala, jer su prvo igraci izasli na teren u istim majicama, a potom je priređen minut ćutanja posle kojeg umalo nije doslo do tuče između "tvrdog jezgra" navijaca i oni koji su protestvovali zbog te odluke.

Disciplinska komisija fudbalske Superlige najavila je kaznu za Partizan zbog majica, verovatno će isto uslediti od ABA lige za košarkaše.