Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
OTKUCALA GA MAJKA: "Moj sin UKRAO ORUŽJE kojim je trebao biti ubijen VUČIĆ"

Foto: alo.rs

OTKUCALA GA MAJKA: "Moj sin UKRAO ORUŽJE kojim je trebao biti ubijen VUČIĆ"

Kako tvrdi, njenog sina su nagovorili kriminalci i trgovci narkoticima da ukradeno oružje ostavi na Novom Beogradu, u naselju "Belvil".

Srbija
Izvor: alo.rs

Kako piše list "Alo!", njihovoj redakciji se javila starija žena koja tvrdi da je njen sin eksploziv ukrao iz fabrike "Prva iskra" u Bariču, a da je to uradio na zahtev narko-dilera i kriminalaca iz Obrenovca koji ga ucenjuju.

"Sin mi je ispričao da ga je kriminalac D. O. prinudio da iznese preko ograde preduzeća dinamit ili neku drugu eksplozivnu materiju. Poznato mi je da je to uradio više puta i znam da su ga uveče zvali telefonom, izlazio je sa D. O. da pronađu paket pored ograde", navodi nesrećna majka u pismu koje je aderesirano na Više javno tužilaštvo u Beogradu, Tužilaštvo za organizovani kriminal, Apelaciono tužilaštvo i policiju.

"Radi se o veoma ozbiljnim i opasnim stvarima. Bojim se, ali više za svoju decu nego za sebe da su kriminalci umešani u nabavljanje eksploziva iz „Prve iskre“ u Bariču, koji je ostavljen u automobilu u Novom Beogradu. I ranije sam vam pisala koliko su oni opasni i ovoga puta vas molim da sve ozbiljno primite i ispitate mene, a svakako i mog sina", napisala je ova žena.

Ona dodaje da su kriminalci "navukli" njenog sina na drogu i kocku, te da je zbog raznih ucena nekoliko puta pokušao i da izvrši samoubistvo.

"Moj sin je radio u drugoj smeni i zvao da kaže da su ga kriminalci tukli. Otišla sam u fabriku, a kada sam ga videla, vidno je hramao i držao ruku na oku. Kada je došao u kuću, popeo se na tavan i hteo da se obesi. Stavio je konopac oko grede, kad sam ja izašla iz hodnika, videla sam merdevine, pogledala sma gore na tavan, on je stavio konopac oko vrata, ja sam odmah zvala svekrvu, dotrčao je i dever, popeo se na tavan i skinuo je konopac", ispričala je nesrećna žena, a prenosi "Alo!".

Podsećanja radi, eksploziv kao i automatska puška pronađeni su u garaži beogradskog naselja "Belvil", i to u okviru istrage o oružju koje je nađeno u Jajincima, nedaleko od kuće roditelja predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića.