Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
OTVORILI IM SE NOVI VIDICI: Trstenički Tadićevci "pristupili" naprednjacima!

Odbornici u trsteničkom parlamentu/ Foto: alo.rs, Slaviša Milenković

OTVORILI IM SE NOVI VIDICI: Trstenički Tadićevci "pristupili" naprednjacima!

Iako su tvrdili da će biti konstruktivna opozicija nakon lokalnih izbora, odbornička grupa SDS-a u Trsteniku napustila je stranku i ušla u vlast sa SNS-om.

Srbija
Izvor: Tanjug

Nakon što su prvo istupili iz Opštinskog odbora Socijaldemokratske stranke lidera Borisa Tadića, Nezavisna grupa građana "Trstenik ispred svega" danas je pristupila Srpskoj naprednoj stranci u tom mestu.

Koalicioni sporazum trsteničkih naprednjaka i sada Nezavisne grupe građana potpisan je u prostorijama SNS-a u Trstreniku.

Predsednik Opštine Trstenik i ujedno lider trsteničkih naprednjaka Aleksandar Ćirić rekao je da ovaj sporazum za SNS u tom mestu znači da se vrednuju rezultati na lokalnom nivou kao što se vrednuje sve ono sto je SNS uradila za opštinu Trstenik.

"Počev od kapitalnih investicija, očuvanja Prve Petoletke Trstenik, pa do rešavanja krucijalnih problema u snabdevanju vodom i grejanjem. U ovom momentu skupštinska većina broji 35 odbornika, što je više od dve trećine od ukupnog broja odbornika”, zadovoljno je istakao Ćirić.