Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
PANIKA u Krnjači, nepoznati napadač PUCA NA PROLAZNIKE svako jutro!

Foto: Printscreen/ google street view

PANIKA u Krnjači, nepoznati napadač PUCA NA PROLAZNIKE svako jutro!

Nepoznata osoba skoro svakog jutra između 7 i 8 sati puca iz vazdušne puške na kola koja prolaze ulicom Partizanski blok.

Srbija
Izvor: Blic

- Prvi je slučaj prijavio jedan naš komšija. Pre dve nedelje parkirao je kola ispred svoje zgrade, a kada se vratio i upalio auto, staklo na mestu suvozača samo je puklo i palo na sedište - prepričava nam jedna stanarka ove ulice.

Njen sused je isprva mislio da je u pitanju dečiji nestašluk, i tek juče shvatio šta mu je zapravo desilo.

- Drugi slučaj odigrao se pre tri dana. Mladić i žena su prolazili kolima kada je kapisla pogodila prozor na njihovim kolima i razbila staklo. Čula sam komešanje napolju i videla ih kako unezvereno gledaju okolo. Pozvali su policiju, koja se pojavila nakon dva sata, uzela izjave od nekih stanara, ali na kraju dana nije znala da nam kaže ko bi to mogao biti – dodaje ova žena, koja prosto ne može da veruje da se takve stvari dešavaju u njenom kraju.

Treći incident zbio se juče, kada je Saša Jeremić prolazio ovom ulicom na putu do posla.

- Metak je iz čista mira probio zadnje desno staklo na mom autu i smrskao ga u paramparčad. Nisam mogao da verujem. Izašao sam iz kola i počeo da se osvrćem oko sebe, ali nikoga nije bilo. Shvatite, nije problem materijalna šteta, već to što mi je na zadnjem sedištu moglo biti dete, a dok policija ne nađe odgovorno lice, ne zna se da li je u pitanju vazdušna ili malokalibarska puška – ispričao je za „Blic“ Saša.

Dok je čekao da se pojavi policija, radnici na obližnjem gradilištu ispričali su mu da su i sami bili žrtve misterioznog strelca.

- Rekli su mi da je jednog jutra metak udario u cigle, rikošetirao i jednog ranio u nogu, a drugog u butinu. Kako neko može da se tako ponaša? – pita se Saša.

U policiji su potvrdili da su dobili poziv povodom ovog slučaja, da su izlazili na lice mesta i da u incidentima nije bilo povređenih.

- Radimo na rasvetljavnaju ovog slučaja - rekli su u MUP-u.