Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
PANONSKI MORNAR ĐORĐEVIĆU: Dečaci koje si okupio rasli su ispod duge!

Đorđe Balašević/ Foto: YT printscreen

PANONSKI MORNAR ĐORĐEVIĆU: Dečaci koje si okupio rasli su ispod duge!

"Vi ste uveliko olimpijski šampioni", zaključio je Balašević.

Srbija
Autor: NB

Proslavljeni domaći kantautor Đorđe Balašević uputio je na tviteru iskrene čestitke srpskom košarkaškom timu, veličajući uspeh našeg selektora Aleksandra Đorđevića rečima "dečaci koje si okupio rasli su ispod duge tvoje trojke iz Istanbula".

Balaševićeve reči prenela je njegova ćerka Jelena na svom tviter nalogu.

Popularni Đole je našeg selektora oslovio sa "gospodine", zbog, kako kaže, neizmernog poštovanja prema liku i delu našeg trofejnog košarkaša.

"Možda je najbolje da ti čestitam pre nego što dežurni kritičari preformulišu svoje zlobne opaske i hvalospeve i pre nego što dundluvi oslobođeni od fizičkog krenu da vas svojataju i povlače po kojekakvim salonima i prijemima", istakao je Balašević.

Đorđe Balaševć je i poručio da su "dečaci" koje je Đorđević okupio trčali ispod duge Saletove trojke iz Istanbula, poželevši da im se snovi ostvare, ali je dodao da se iz noći u noć uverevamo da su ti isti momci odlučili da i sami porade na ostvarenju svojih snova.

On je i poručio selektoru Đorđeviću da kaže našim košarkašima uoči večerašnjeg meča da su mnogi u Srbiji probdeli veliki broj finala dok su ponosno bili uz njih, što je, prema Balaševićevim rečima, daleko iznad svih legura, himni i zastava.

Balašević je i poručio Đorđeviću da svoje izabranike pošalje na finalni meč kao na partiju basketa sa ortacima iz kraja.

"Vi ste uveliko olimpijski šampioni", zaključio je Balašević.