Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
"PEDERI SU BOLESNICI": kako dobiti tri meseca ZATVORA?

Ilustracija: pixabay.com

"PEDERI SU BOLESNICI": kako dobiti tri meseca ZATVORA?

Profesorka engleskog jezika iz Srednje mašinske škole u Novom Sadu Jelena Popović Ivanović osuđena zbog komentara na socijalnoj mreži Fejsbuk punog netrpeljivosti prema LGBT populaciji.

Srbija
Izvor: Agencije

Profesorka engleskog jezika iz Srednje mašinske škole u Novom Sadu Jelena Popović Ivanović osuđena je na uslovnu kaznu od tri meseca zatvora, sa rokom provere od godinu dana, zbog komentara na socijalnoj mreži Fejsbuk punog netrpeljivosti prema LGBT populaciji.

Apelacionu sud u Beogradu objavio je na svom zvaničnom sajtu da je odbijena žalba profesorkine odbrane, te da je potvrđena presuda Višeg suda u Beogradu s kraja maja meseca.

Kako je reč o uslovnoj presudi, profesorka Popović Ivanović neće "robijati", ukoliko ne ponovi krivično delu u narednih godinu dana.

Ona je na zidu svog fejsbuk profila postavila, između ostalog, poruku:

"Samo da se izvrištim, ne obraćajte pažnju: evo vam vaš projekat o nasilju, debili izopačeni, crknite sa sve tim parama koje ste pokrali za tako debilne projekte kojima zatupljujete narod. Sami dovodite do nasilja ovim izazivanjem stoko pederska. Nemoj da me je neko kritikovao za ovakav status samo zato što sam profa! Ima da se derem o čemu god poželim! Jeste, pederi su bolesnici i treba ih se kloniti, ignorisati, zanemarivati, ućutkati na sve načine jer vrše propagandu bolesti; Kad vam neko opsuje kevu treba ga mletnuti u njušku da se nauci pameti. Kada vam neko ne da prava da budete normani Srbi u Srbiji odvalite ga bre od batina!“, objavio je Apelacioni sud.