Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
PISAO VUČIĆU Gradonačelnik Šapca NEĆE DA ĆUTI

Foto: Facebook, Tanjug

PISAO VUČIĆU Gradonačelnik Šapca NEĆE DA ĆUTI

Kritikuje premijera.

Srbija
Autor: Blic

Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović poslao je pismo premijeru Aleksandru Vučiću i upitao ga da li je moguće da srpska poljoprivreda dobije više novca da EU.

Zelenović, koji je kadar "Zajedno za Srbiju", je reagovao nakon vesti da je Srbija ostala bez 175 miliona evra iz EU fondova, a pozvao je vladu da vrati Upravu za IPAD fondove u Šabac, jer dok je bila u tom gradu, ta uprava, prema Zelenovićevim tvrdnjama bila je lider u administrativnoj reformi.

„Ta uprava premeštena je u Beograd, gde za četiri godine nije urađeno ništa, osmi što je promenjeno nekoliko direktora“, rekao je Zelenović za „Blic“. On tvrdi da je pismo Vučiću poslao i pre nego što je sitgla vest o gubitku 175 miliona evra iz EU fondova, te da ga je upozorio.

 


rodoljub zaharijevic:  
pa sta ako je pisao,nije aci tata ostavio srbiju,mnogo macku govedja glava,glasao sam i zajebao se,moze on da prica bajke ali sve sto sada pokusava da uvede u zivot u vecini imali za vreme tita,dualno obrazovanje npr.a oni se sada ponasaju kao da su otkrili ameriku ili da g...o smrdi,pa sam je juce priznao da smo sve sto je tito izgradio upropastili,dalja diskusija i komentari izlisni.

29.09.2016 12:33h    25     21