Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Počinje suđenje po tužbi STEFANOVIĆA PROTIV nedeljnika NIN

Ilustr/ NB

Počinje suđenje po tužbi STEFANOVIĆA PROTIV nedeljnika NIN

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović pojavo se danas u Višem sudu u Beogradu gde se održava suđenje po tužbi protiv nedeljnika NIN. Velika grupa pristalica SNS došla da ga podrži, ali i protivnici.

Srbija
Izvor: mediji

Suđenje po tužbi ministra unutrašnjih poslova Srbije Nebojše Stefanovića protiv nedeljnika NIN za tekst "Nebojša Stefanović, glavni fantom iz Savamale" biće održano danas u Višem sudu.

Stefanović je tužio novinarku NIN-a Sandru Petrušić, glavnog urednika tog lista Milana Ćulibrka i NIN doo zbog teksta "Nebojša Stefanović, glavni fantom iz Savamale", koji je objavljen 16. juna ove godine, a koji je bio i na naslovnoj strani tog nedeljnika.

Tekst se odnosio na ulogu ministra Stefanovića u rušenju tri objekta u Hercegovačkoj ulici i u njemu se navodi: "Rušenje u Savamali uključivalo je više različitih struktura: državne i nedržavne i više nivoa vlasti po vertikali. Otuda je odgovornost gradskog vrha nesporna. Jedino što nije dovoljna. Jer takav posao nije bio moguć bez znanja i pomoći ministra policije."