Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Porodica Olivera Ivanovića tvrdi da NEMA NIKAKVE PODATKE O ISTRAZI

Ilustracija: kurir.rs

Porodica Olivera Ivanovića tvrdi da NEMA NIKAKVE PODATKE O ISTRAZI

Miroslav Ivanović, brat ubijenog Olivera Ivanovića, kaže da je porodica "prinuđena i osuđena" da informacije o istrazi dobija iz nastupa pojedinih političara "ukoliko smatraju za shodno da o tome informišu javnost".

Srbija
Izvor: RTS

Porodica nema direktne informacije o istrazi ubistva srpskog političara sa Kosova Olivera Ivanovića, izjavio je danas za Fonet brat ubijenog Olivera Miroslav Ivanović.

Miroslav Ivanović je rekao da im se niko nije direktno obraćao da bi im, eventualno, preneo dokle je stigla istraga. Istakao je da su članovi porodice bili pozvani da daju izjavu imaju li nekakve infomacije o poslednjim danima Olivera Ivanovića.

"S obzirom i na posao kojim se bavim mislim da bi bilo i neozbiljno informisati nas o detaljima tih istraga. Ipak bi mogli makar da znamo kako procenjuju napredak u tom smislu da ima indicija, da li se može na nešto već ukazati. Bukvalno smo prinuđeni i osuđeni da informacije o svemu tome dobijamo iz nastupa pojedinih političara, kada nađu i ukoliko smatraju za shodno da o tome informišu javnost", rekao je Ivanović.

Na pitanje kako njemu, kao dugogodišnjem sudiji, izgleda slučaj privođenja pa puštanja dvojice policajaca Ivanović je rekao da je njima na teret stavljeno manipulisanje dokazima "ma šta jezički tumačeno to znači".

Kaže da njemu "ne deluje da za sada tu ima nečeg ozbiljnog" i smatra da je "još rano donositi zaključke".