Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Poslanici GI SDP Olivera Ivanovića prešli u SNS

Foto: Tanjug

Poslanici GI SDP Olivera Ivanovića prešli u SNS

Novi clanovi SNS postali su, pravnik Igor Simić, dr Marina Petrović, dr Dejan Gurešić, profesor Milan Kosovac, privrednik Zoran Krstović, ekonomista Biserka Milosavljević i profesorica Blagica Radovanović

Srbija
Izvor: Tanjug

Predsednik opštinskog odbora SNS u Kosovskoj Mitrovici Goran Rakić saopštio je da su skoro svi odbornici Građanske inicijative SDP Oliver Ivanović prešli u SNS.

U ime opštinskog odbora SNS u Kosovskoj Mitrovici, sa velikim zadovoljstvom želim da obavestim javnost da su skoro svi odbornici samovoljno napustili građansku inicijativu SDP Oliver Ivanović u opštinama Kosovska Mitrovica i Zvečan i pristupili SNS, naveo je Rakić u saopštenju.

Novi clanovi SNS postali su, pravnik Igor Simić, dr Marina Petrović, dr Dejan Gurešić, profesor Milan Kosovac, privrednik Zoran Krstović, ekonomista Biserka Milosavljević i profesorica Blagica Radovanović.

Oni će kako je saopštio Rakić, koji je i gradonačelnik Severne Mitrovice, od sada delovati kao članovi najjače političke partije u Srbiji “i postati deo tima koji se svakog dana bori za bolji život građana”.

Lider Građanske inicijative SDP Oliver Ivanović nalazi se u zatvoru pošto ga je međunarodno sudsko veće Euleksa osudilo na devet godina zatvorske kazne zbog zločina koji su počinjeni u Kosovskoj Mitrovici 1999. godine.