Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
POTRESNA ISPOVEST OCA Očuh je silovao NJEGOVU ĆERKU, a on to nije mogao da SPREČI

Saša Mrakić Foto: Facebook

POTRESNA ISPOVEST OCA Očuh je silovao NJEGOVU ĆERKU, a on to nije mogao da SPREČI

Devojčicu je zlostavljao očuh, a majka koja detetu nije rekla ni ime oca je ćutala.

Srbija
Autor: Nova Borba

Nakon što je slučaj silovanja devojčice M.S. (14) iz Bukovca kod Depostovca koju je punih pet godina silovao njeg očuh Vladan Z. (44) potresao Srbiju, javio nam se biološki otac devojčice Saša Mratić koji tvrdi da je očuh devojčice monstrum.

Mratić tvrdi da nije mogao ništa da učini da to spreči, jer mu nije bilo dozvoljeno da viđa dete. Kako je ispričao za naš portal, majka njegovog deteta Danijela, nikada se nije udala za njega. On ju je, kako priča, praktično spasao kada je ona bila silovana i kada se, kako kaže, “kao živi leš” vartila iz Pariza, a Saša je primio kod sebe i želeo da je oženi.


Foto: Ilustracija/pixabay.com

Mratić kaže da je Danijela otišla u svoje selo da izvadi ličnu kartu, kako bi mogli da se uzmu. Međutim, onda je nakon toga odbila da se uda, jer nije mogla bez majke, a i htela je slobodu, dok ga je njegova rodbina oterala, iako je ona već bila trudna sa njim. “Porodila se u kući kod majke i upisala da dete nema oca. Išao sam u bolnicu da je vidim. Ona je posle nekoliko dana zvala i rekla da ne dozvoljava da kontaktiram sa ćerkom”, priča Saša i dodaje da se zbog toga razboleo i završio u bolnici.

“U isto vreme dobijam tužbu za očinstvo, a iako sam bio bolestan otišao sam i odmah priznao. Rekla mi je da se neće dobro provesti ko go dođe da vidi devojčicu. Čak i da sam hteo na silu da idem, nisam mogao zbog zdravstvenog stanja”, dodaje on.

Saša priča i da majka nikada nije rekla detetu da ima oca i kako se on zove.

“Udala se i dovela tog monstruma u kuću. Sa njim ima još dva deteta. Ona, on i njena majka su uglavnom pijančili, a on je pet godina zlostavljao moju ćerku uz najverovatnije znanje majke i babe”, kaže naš sagovornik.

Mratić ističe da očekuje odgovore nadležnih i dace istrajati u borbi da se krivci kazne, a da ćerka počne da živi sa njim.

Silovatelj Vladan Z. nalazi se u pritvoru, a osumnjičen je da je devojčicu silovao uz prećutno odobrenje majke. Slučaj je otkriven kada se devojčica požalila u društvu kroz šta prolazi, a silovatelju preti kazna od 10 do 40 godina zatvora.