Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
PREMIJER NA POTEZU Vučić kreće u ČISTKU SLUŽBI

Aleksandar Vučić/ Foto: Tanjug

PREMIJER NA POTEZU Vučić kreće u ČISTKU SLUŽBI

​Nakon što je u blizini porodične kuće premijera Aleksandra Vučića pronađena „zolja“, bombe i municija, premijer kreće u čistku službi bezbednosti.

Srbija
Autor: Srpski Telegraf

Nakon što je u blizini porodične kuće premijera Aleksandra Vučića pronađena „zolja“, bombe i municija, premijer kreće u čistku službi bezbednosti.

Kako piše „Srpski telegraf“, Igor Bečić, koji je načelu skupštinskog odbora za kontrolu službi bezbednosi, čiste su neminovne, jer je neprihvatljivo da se na ruti premijera nađe tolika količina oružja.

„Propusti su ogromni. Ništa više ne može biti isto. Tražićemo odgovornost nadčležnih u svim službama bezbednosti, bez obzira na to u kom pravcu će ići istraga“, rekao je Bečić.

Analize uzoraka DNK završena je juče, a nađeni su traga tri DNK kojih nema u bazi u Srbiji, što implicira da su u pitanju strani državljani, koji su rukovali pronađenim oružjem. Ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je da je jedan od paravaca istrage istraživanje da li su ljudi koji su ostavili oružje došli iz RS ili BiH.