Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
PREPUCAVANJE SE NASTAVLJA, Čeda odgovara: Dačić ujutru laže Brisel, a popodne Moskvu

Ilustr/ Foto: NB

PREPUCAVANJE SE NASTAVLJA, Čeda odgovara: Dačić ujutru laže Brisel, a popodne Moskvu

Dačić ne može da razume da njegove "neodgovorne izjave" nanose štetu isključivo Srbiji i njenim interesima, kaže Jovanović

Srbija
Izvor: Telegraf

Predsednik LDP Čedomir Jovanović izjavio je danas da ministar spoljnih poslova Ivica Dačić nastavlja politikanstki obračun sa opozicijom, te da je “sraman čin” zamena teza da LDP radi protiv interesa Srbije.

Jovanović je naveo da Dačić ne može da razume da njegove, kako kaže, “neodgovorne izjave” nanose štetu isključivo Srbiji i njenim interesima, te da nije čudno što najveći otpor takvom ponašanju i delovanju ima u LDP-u.

Lider LDP-a dodaje i da je zamena teza po kojoj “LDP radi protiv interesa Srbije”, jer građane upozorava na neodlučnost u spoljnoj politici, sraman čin i pokušaj Dačića da, optužujući druge, građani zaborave njegovo delovanje u proteklih 25 godina i politiku “čije se posredne i neposredne žrtve još uvek broje”.

– Dačić izgleda ne shvata da interesi Srbije ne mogu da se brane tako što se zbog političkog opstanka ujutru laže Brisel, a popodne Moskva, što po Dačićevom mišljenju predstavlja vrhunac političke i diplomatske mudrosti – istakao je Jovanović.