Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
PRETUČENI GINEKOLOG IZ ĆUPRIJE i dalje u neverici: Glavom mi je slomio nos!

Radiša Mladenović dobio batine/ Foto: kurir.rs

PRETUČENI GINEKOLOG IZ ĆUPRIJE i dalje u neverici: Glavom mi je slomio nos!

Načelnik ginekološkog odeljenja Opšte bolnice u Ćupriji i dalje ne veruje šta ga je snašlo.

Srbija
Izvor: kurir.rs

Ni dan nakon nezapamćenog incidenta u Ćupriji još niko sa sigurnošću ne zna šta je prethodilo tuči dvojice ginekologa u Opštoj bolnici u Ćupriji.

Ipak, list '' Kurir'' piše da ke do sukoba došlo po završetku vizite, kad je načelnik Odeljenja ginekologije Radiša Mladenović kolegu Vladimira Kaluđerovića pozvao u svoju kancelariju zato što, kako kaže, nije želeo da učestvuje u viziti.

Poznato je da ke Mladenović zbrinut na odeljenju za uho, grlo i nos ćuprijske bolnice zbog preloma nosne kosti, gde mu je kost imobilisana i izvršena tamponada nosa zbog jakog krvarenja, dok je Kaluđerović posle pregleda pušten kući s hematomima po vratu.

"Pozvao sam ga u šefovsku sobu kako bih mu rekao da mora da učestvuje u viziti, jer imam takve instrukcije od direktora", rekao je Mladenović.

„Ma kakav si ti šef? Ko te šiša!“, rekao mi je Kaluđerović, prišao do mog stola u tri koraka i udario me glavom u nos. Udarac je bio toliko jak da sam odmah pao na pod. Tada me je šutnuo u rebra, a onda mi seo na grudi i počeo da me udara", kaže doktor Mladenović.

Policijska uprava u Jagodini nije se oglasila povodom ovoga, a direktor bolnice dr Slobodan Gajić izjavio je da je slučaj prijavljen Ministarstvu zdravlja od koga treba tražiti informacije.