Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
PRŠTALO U STUDIJU Vedrana Rudan IZNERVIRALA Jelenu Milić (VIDEO)

Jelena Milić u "Ćirilici" Foto: printscreen/youtube

PRŠTALO U STUDIJU Vedrana Rudan IZNERVIRALA Jelenu Milić (VIDEO)

Pogodio je predlog o muškarcima.

Srbija
Autor: NB

Hrvatska spisateljica Vedrana Rudan našla se oči u oči sa direktorkom CAES-a Jelenom Milić u emisiji Ćirilica na TV Happy.

U emisiji su gostovali i Marko Vidojković kao i Vladimir Kecmanović, ali su najžustriju polemiku vodile su Milićka i Rudan, a sa geopolitičkih brzo su došli i do teme seksa, što je Milićku čini se, baš potreslo.

Vedrana Rudan u "Ćirilici" Foto: Printscreen/Youtube

Rudan joj je u emisiji rekla „Vi to verovatno niste čuli, ali ima toliko Srba muškaraca, trebali bi upoznati barem jednoga“, nakon čega je usledio aplauz publike.

Milićka je tokom emisije bila potresena i izjavama drugih gostiju, pa im je upadala u reč, a hrvatska spisateljica upitala je pitala Marića da izađe iz studija, „jer imaju voditeljicu“, aludirajući na njeno ponašanje.

Pošto je Milićka reagovala burno i nije se baš najbolje snašla, nakon emisije krenuli su komentari da ju me Marić pozvao kako bi se ljudi smejali, ali njoj, izgleda sve to nije bilo smešno.

Kako se ona uopšte našla u „Ćirilici“ nije još poznato, ali znamo uživa u Marićevom društvu, kao i društvu rijaliti zvezda, o čemu možete čitati ovde.