Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
PS: Izložba "Necenzurisane laži" je dokaz da ogledalo ne laže

Pokret socijalista logo

PS: Izložba "Necenzurisane laži" je dokaz da ogledalo ne laže

NUNS i NDNV sapštili su ranije danas da smatraju da izložba "Necenzurisane laži" predstavlja vrhunac cinizma Srpske napredne stranke, odnosno predstavnika vlasti.

Srbija
Izvor: NB, Agencije

Pokret socijalista saopštio je da je izložba "Necenzurisane laži" nastala sakupljanjem naslovnih strana koje su pravili drugi, a ne organizatori izložbe i da zato, kako navode, ne razumeju zašto se Nezavisno udruženje novinara Srbije i Nezavisno društvo novinara Vojvodine ljute, kako navode iz pokreta Aleksandra Vulina, na "ogledalo".

"Znamo da slika nije lepa. Znamo da, kada na jednom mestu skupite sve laži, sve uvrede i svu mržnju prema Aleksandru Vučiću, njegovoj porodici, prijateljima i saborcima - slika nije lepa", poručuju iz PS-a.

"Izložba je nastala sakupljanjem naslovnih strana koje su pravili drugi, a ne organizatori izložbe. Zato, učinite sve što je do vas da bude manje naslovnica laži i manje mržnje i licemerja u javnom životu Srbije. Nemojte se ljutiti što vam je ponuđeno ogledalo i što niste zadovoljni onim što ste u njemu videli. Morate biti svesni da ogledalo ne zna da laže", navodi se u saoštenju PS-a.

NUNS i NDNV sapštili su ranije danas da smatraju da izložba "Necenzurisane laži" predstavlja vrhunac cinizma Srpske napredne stranke, odnosno predstavnika vlasti, ali i dodatni pritisak na ionako krhku slobodu izražavanja u zemlji.