Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
PS poručio Raduloviću da skine fantomku stečajnog upravnika

Pokret socijalista logo

PS poručio Raduloviću da skine fantomku stečajnog upravnika

U saopštenju se navodi da Saša Radulović prevodi reči Aleksandra Vučića na svoj "politikantski rečnik i tumači državnika iz ugla politikanta"

Srbija
Autor: NB, Tanjug

Pokret socijalista okarakterisao je lidera Pokreta Dosta je bilo Sašu Radulovića "politikantom" i pozvao ga "da skine fantomku stečajnog upravnika".

"Kroz celokupnu srpsku istoriju postojale su tri kategorije onih koji su se bavili politikom, politikanti, političari i državnici. Saša Radulović, nesuđeni kralj stečaja, je politikant. Politikant je osoba koja se bavi politikom iz privatnog interesa i to na nestručan, neispravan i površan način. Saša Radulović je politikant koji nikada neće moći da postane ni političar ni državnik", navodi se u saopštenju Pokreta socijalista.

Zato, smatraju u PS, Saša Radulović prevodi reči Aleksandra Vučića na svoj, kako navode, "politikantski rečnik i tumači državnika iz ugla politikanta".

"Pokret socijalista poručuje Saši Raduloviću da je došlo vreme da skine svoju fantomku stečajnog upravnika, pod kojom je pljačkao preduzeća u kojima je vodio stečaj i odgovori koliki je plen stekao. Koliko on, koliko najbliži drugovi, koliko kum, koliko žena...", dodaje se u saopštenju.