Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
 PS: Saša Radulović priziva novi 5. oktobar

PS logo

PS: Saša Radulović priziva novi 5. oktobar

Ta stranka smatra da kada je u pitanju Saša Radulović ništa nije slučajno, ni izbor stranačkih boja ni slogan, Dosta je bilo, umesto imena stranke

Srbija
Izvor: Tanjug

Pokret socijalista ocenio je danas da je igra koju je zaigrao lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović opasna, ali ne po aktuelnu vlast, već po Srbiju i njenu destabilizaciju.

"Ali šta to briga Sašu Radulovića, njemu do Srbije i onako nije stalo već do neke nove postoktobarske pljačke", navodi PS u saopštenju.

Ta stranka smatra da kada je u pitanju Saša Radulović ništa nije slučajno, ni izbor stranačkih boja ni slogan, Dosta je bilo, umesto imena stranke.

"Narandžasta boja sve nas bi trebalo da asocira na ukrajinsku narandžastu revoluciju, a slogan umesto naziva stranke da im jedini cilj okupljanja i program političkog delovanja, destabilizacija Srbije i rušenje vlasti koalicije okupljene oko SNS-a i Aleksandra Vučića", ocenjuje PS.

Ta stranka smatra i da Radulović neće birati povod ni sredstva i da se može očekivati dalja radikalizacija delovanja narandžaste skupine, a da je to bilo jasno već i po prvim izjavama Radulovića po završetku izbora.

"Saši Raduloviću, nesuđenom kralju stečaja ili nisu poznati demokratski principi ili on demokratske principe ne prihvata. Ne zna se šta je po demokratiju gore, da li to što narandžasta skupina degradira izuzetno visoku izlasnost na birališta ili to što ne prihvata volju preko 1.800.000 hiljada građana Srbije", poručio je PS u saopštenju.