Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
RAZBOJNIK SA NBG imao tri pištolja, možda i POMAGAČA u zgradi!

Fotot: N1

RAZBOJNIK SA NBG imao tri pištolja, možda i POMAGAČA u zgradi!

Saša S. (45) čovek koji je uhapšen nakon što je nasumično pucao sinoć na Novom Beogradu na automobile, a nakon toga se sakrio u soliteru imao je tri pištolja.

Srbija
Autor: N1, NB

Kako prenosi N1, policija sumnja da je on imao pomagače u zgradi, a iza sebe ostavio je čak tri pištolja i uspeo je da se presvuče. Kako se videlo na snimku sigurnosnih kamera u četvrtakuvečeušao je u zgradu u svetloj majici, a danas je nakon policijske akcije koja je trajala cele noći uhapšen u crnoj majici.

Situacija od sinoć, Foto: Twitter

On je svom automobilu imao još dva pištolja. Kako se navodi od ranije je poznat policiji, ima dosije, a odgovarao je zbog krađa i razbojništava.

Kako su navele komšije iz zgrade u ulici Jurija Gagarina, osumjničen i sam živi u blizini zgrade u kojoj se skrivao cele noću.

Podsetimo, Saša je sinoć nakon pucnjave i jurnjave Novim Beogradom iazašao iz svog izrešetanog autmobila i pobegao u stambenu zgradu. Specijalne jedinice policije brzo su zatvorile zgradu i pretresle svih 90 stanova, mešutim on sinoć nije pronađen.

Njega su tek danas posle podneva priveli policajci u civilu, koji su došli na poziv građana koji su prepoznali kriminalca.

Kako je izgledalo njegovo hapšenje pogledajte ovde: