Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Šarović: Radikali neće u vladu, tražili ostavku predsednika

Foto: mc.rs

Šarović: Radikali neće u vladu, tražili ostavku predsednika

Funkcioner SRS Nemanja Šarović izjavio je danas da radikali nemaju nameru da ulaze u vladu Aleksandra Vučića, da su na konsultacijama o vladi pozvali predsednika Tomislava Nikolića da podnese ostavku.

Srbija
Izvor: Tanjug

"Nikolić nije imao strpljenja da čuje šta delegacija SRS ima da mu kaže i već nakon 30 sekundi je ustao i napustio konsultacije", rekao je Šarović novinarima.

Šarović je novinarima preneo da je Nikoliću rekao da SRS nema nameru da ulazi u Vučićevu vladu i pozvao ga da podnese ostavku jer je "upleten u brojne afere, stekao je brojne nekretnine, ima lažnu fakultetsku diplomu, a supruga mu ima fondaciju u zgradi Predsedništva".

Upitan da li im je predsednik rekao zašto je napustio konsultacije, funkcionerka SRS Nataša Jovanović je rekla da su radikali insistirali da iznesu sve argumente i da je za to trebalo da imaju pola sata.

"Predsednik nam je rekao da je čuo stav SRS da nećemo u vladu", rekla je Jovanović.

Upitani zašto lider radikala nije došao na konsultacije, Šarović je rekao da je to bio protokolaran susret, a da bi susret NIkolića i Šešelja trebalo da se odigra na drugom mestru i u drugo vreme u prisustvu novinara i javnosti.