Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
"Saša JANKOVIĆ JE ŠIBICAR I LOPUŽA"

Logo

"Saša JANKOVIĆ JE ŠIBICAR I LOPUŽA"

Srpska napredna stranka ističe da je Zaštitnik građana Saša Janković zloupotrebio funkciju.

Srbija
Autor: Nova borba

"Saša Janković je današnjim saopštenjem još jednom dokazao da je najobičniji šibicar i prevarant, koji se pravi naivan kao da ne razume o čemu je reč, a zapravo sve što radi, radi isključivo u cilju svoje političke promocije", navodi se u saopštenju Srpske napredne stranke.

Potpredsednik SNS-a Milenko Jovanov istakao je da Janković "već po ko zna koji put zloupotrebljava funkciju Zaštitnika građana, baveći se sve vreme isključivo svojom političkom promocijom, dok u vezi sa svojim poslom ne radi apsolutno ništa, ali uredno pljačka građane, uzimajući im 3000 evra mesečno za platu koju nije zaradio".

"Valjda nesiguran da će biti kandidat za predsednika Srbije, on na ovaj način želi da se preporuči svojom jedinom kvalifikacijom - da u Srbiji nema nikoga ko je više opsednut i ko više mrzi Aleksandra Vučića od njega, a danas tome dodaje i da je, zarad mrve vlasti, spreman da izazove sukobe i destabilizuje Srbiju. Zato je ovoj lopuži, kad već nema ništa pametno da kaže i kad već ne radi ono za šta je plaćen, bolje da bar ćuti i ne pravi se mnogo pametan", zaključio je Jovanov.