Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Saša Paunović potencijalni predsednik DS-a?

YT. Saša Paunović DS

Saša Paunović potencijalni predsednik DS-a?

Diplomatski krugovi u Beogradu su, navodno, usaglasili da Paunović treba da preuzme predsedničku funkciju od Bojana Pajtića - prenosi portal teleprompter.rs

Srbija
Autor: Nova borba, teleprompter.rs

Kako prenosi portal Teleprompter, ambasade SAD, Nemačke i Britanije već su izabrale novog predsednika Demokratske stranke, a među kandidatima nisu ni Bojan Pajtića, ni Dragan Šutanovac. Ovaj internet magazin još navodi da je "određeno" da novi predsednik demokrata bude Saša Paunović, novoizabrani predsednik opštine Paraćin, te da oko toga postoji široka saglasnost u pomenutim ambasadama..

Cilj ove rokade je, kako se tvrdi, da se "sklone istrošeni kadrovi kao što su Bojan Pajtić, Dragan Šutanovac, Aleksandra Jerkov, Goran Ćirić, Radoslav Milojičić Kena i Goran Ješić, a da rukovodeća mesta u stranci preuzmu novi ljudi dr Dušan Milisavljević, Saša Paunović, Vesna Martinović, Milovan Mićović i Mirjana Avakumović"

U tekstu se još podseća da je aktuelni šef DS-a, Bojan Pajtić početkom maja najavio da će redovni unutarstranački izbori biti održani u roku od šest meseci, te da je dodao da će izbori po prvi put biti neposredni.

Saša Paunović je član Vlade u senci Demokratske stranke zadužen za državnu upravu i lokalnu samoupravu. Predsednik je Resornog odbora Demokratske stranke za lokalnu samoupravu.

Rođen je 24. decembra 1970. godine u Paraćinu. Osnovnu i srednju školu završio je u Paraćinu a diplomirao je na Elektronskom fakultetu u Nišu.

Izvor: teleprompter.rs