Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
SEKS AFERA POTRESA JUG Smenjena jer nije htela seks sa šefom naprednjaka?

Goran Jeremijić Foto: mojnedeljnik

SEKS AFERA POTRESA JUG Smenjena jer nije htela seks sa šefom naprednjaka?

Jelena Radojković smenjena je sa mesta pomoćnice predsednice Opštine Svrljig, kako tvrdi, zato što nije htela u krevet sa Goranom Jeremijićem, predsednikom opštinskog odbora SNS.

Srbija
Autor: NB, mojnedeljnik

Ona je u tekstu objavljenom na portalu „Moj Nedeljnik“ navela da je funkciju pomoćnice obavljala odgovorno, ali da je ju je predsednica opštine smenila na Jeremijićev zahtev.

„Problem sa njim imam od prvog dana imenovanja i još tada mi je bilo jasno da ni svi pokloni koje sam kupila i ručkovi i večere koje ću platiti, neće biti dovoljno da se odužim što me predložio za ovu funkciju i da on očekuje nešto drugo u znak zahvalnosti“, napisala je Radojkovićeva.

Dodaje da je Jeremić susrete sa njom počeo da zakazuje u svom stanu, a da je, kada je ona predložila da se viđaju u službenim prostorijama ili restoranu, bio toliko uvređen da joj se mesecima nije obraćao.

„Kulminacija se dogodila oko Nove Godine kada bez pitanja da li uopšte želim sa njim da idem na proslavu Nove Godine, ušao u moju kancelariju i rekao mi da upišem u kalendar da na proslavu idem sa njim, kao i na proslavu 8. marta. Tada mi je već bilo dosta svega i nakon našeg sukoba, odmah je obavestio predsednicu opštine da zahteva moju smenu“, dodaje Radojkovićeva.

Kako kaže, bilo joj je teže jer je ona samohrana majka i mora da brine o svoje dvoje dece, kao i da je primala platu od 40.000 dinara.

U Svrljigu je od aprilskih izbora na vlasti koalicija lokalne Ujedinjene seljačke stranke i Srpske napredne stranke.