Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
SEŠĆE I U ŠLEPER: Premijer spreman da dokaže da tunel nije niži

Foto: Tanjug

SEŠĆE I U ŠLEPER: Premijer spreman da dokaže da tunel nije niži

Premijer Srbije odlučan je da dokaže svoju tvrdnju.

Srbija
Izvor: Tanjug/ NB

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas svakako postoje i problemi, kao što ih uvek i ima, sa projektnom dokumentacijom ili nečim sličnim, ali da to nema veze s tim da je tunel pola metra ili metar niži.

"To je prosto nemoguće. A ja ću da dođem autobusom ili šleperom da vidite da li može da prođe ili ne može", rekao je Vučić.

On je bio ogorčen i zbog medijskih napisa da radovi na Koridoru 11 kasne i uzvratio da niko ne govori o tome da ti radovi nisu preduzeti sedam decenija.

"Deonica Koridora 11 od Ljiga do Preljine biti otvorena 30. oktobra i srećan sam što mogu da kažem da, u redu je, kasni dva meseca, biće kažnjeni odgovorni za kašnjenje, ali izvinite, završili smo ono što drugi 70 godina nisu pipnuli, a svake godine i u svakoj izbornoj kampanji su to obećavali", rekao je Vučić.

Premijer je naglasio i da će, kada ta deonica bude otvorena, predložiti da građani centralne i zapadne Srbije dva meseca ne plaćaju vožnju auto-putem, kako bi mogli da vide šta je urađeno od njihovog novca.

 


Dejan:  
Као што су и Прокоп отворили, ево каква је гужва тамо...

01.10.2016 17:10h    21     25