Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
"ŠEŠELJ BI RASTURIO NIKOLIĆA"

Nemanja Šarović/ Foto: N1

"ŠEŠELJ BI RASTURIO NIKOLIĆA"

Potpredsednik Srpske radikalne stranke Nemanja Šarović izjavio je da "Srbija jedva čeka duel Nikolića i Šešelja".

Srbija
Izvor: Agencije

Visoki funkcioner Srpske radikalne stranke Nemanja Šarović kazao je danas prilično samouvereno okupljenim novinarima u Skupštini Srbije da je veoma bitno da budući predsednik Srbije bude neko iz trenutne opozicije.

Međutim, prema sudu potpredsednika SRS-a nijedan drugi opozicionar, osim lidera njegove političke stranke Vojislava Šešelja, nema nikakve šanse da se nađe u drugom krugu predsedničkih izbora.

"Ako Srpska napredna stranka bude podržala Tomislava Nikolića on će proći u drugi krug i znate da je to duel koji čeka cela Srbija i mislim da bi Vojislav Šešelj rasturio Nikolića u tom drugom krugu, jer je od njega i intelektualno i moralno i na svaki drugi način superiorniji", rekao je Šarović.

Smatra da će ako opet budemo imali predsednika republike iz vladajuće partije taj biti marginalna ličnost kao Šešeljov kum Tomislav Nikolić.

Šarović je dodao da radikali i Šešelj imaju sve veću podršku u Srbiji, a kao preporuku zbog čega bi građani trebalo da glasaju za njih naveo je poštovanje iste ideologije u poslednjih 26 godina.