Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
ŠEŠELJ PONOVO PALI "Zorana ne dolazi na sednice vlade i prkosi Vučiću"

Foto: Tanjug

ŠEŠELJ PONOVO PALI "Zorana ne dolazi na sednice vlade i prkosi Vučiću"

Lidera radikala Vojislav Šešelj pokrenuo je polemiku na „Tviteru“ napisavši da minsitarka u vladi i potredsednica vlade Zorana Mihajlović prkosi Vučiću nedolaskom na sednice vlade.

Srbija
Autor: NB

Šešelj je otvorio pitanje ko je postavio Zoranu Miajlović na ministarsku funkciju.

„Vladinim hodnicima još odzvanjaju reči Zoran Mihajlović ’Ko te je** Vučiću? Nisi me ti izabrao za ministra, pa ne možeš ni da me smeniš.’“

Dodaje da Mihajlovićeva prkosi Vučiću.

„Samo što je izabrana za ministra i potredsednika vlade, Zorana Mihajlović je počela da se inati i prokosi Vučiću nedolaženje na sednice“ dodaje lider radikala.

Kaže i da je Mihajlovićeva izazvala haos boreći se za što bolji kabinet u zgradi vlade, te da je programirana da u pogodnom treunutku zauzme Vučićevu fotelju.

Pojedni mediji ranije su pisali o dobrim odnosima ministarke sa stranim ambasadorima izveštavajući o tome da joj američki ambasador Kajl Skot, koji je, kako su preneli, po dolasku na funkciju u Srbiju prvo tražio da se vidi sa njom.

Mediji su preneli i da je bivši ambasador SAD Majkl Kirbi bio kod nje na slavi, a i sam Šešelj i ranije ju je optuživao da je „američki spavač“. Ona mu je tada odgovorila da je lakrdijaš.