Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Šešelja vređali navijači Željezničara, on im uzvratio

Foto: youtube/screenshot

Šešelja vređali navijači Željezničara, on im uzvratio

Lider SRS Vojislav Šešelj razmenio je na društvenim mrežama oštre reči sa navijačima sarajevskog fudbalskog kluba "Željezničar".

Srbija
Izvor: Tanjug/ Blic

Šešelj je krilaticom "Ide Šešelj, nije dobre volje, pa pred sobom “manijake” kolje..." na svojom Tviter nalogu odgovorio na sada već tradicionalne provokacije navijača sarajevskog FK “Željeznicar” slične sadržine, prenosi "Blic".

Na utakmici koju je “Željezničar” u subotu igrao protiv “Olimpika”, navijači ovog kluba, koji sebe nazivaju i “manijaci”, ponovili su staro gradivo, pa su stadionom na Grbavici odzvanjali sledeći stihovi:

"Prva mi je i poslednja želja da zakoljem vojvodu Šešelja - orilo se tokom utakmice".

Ovo, inače nije ni nova pesma, kao što ni Šešeljev odgovor nije ništa novo, podseća "Blic".

Pre skoro dve godine, tokom poslednjeg meča jesenjeg dela prvenstva Premijer Lige BiH u kojem su pobedili “Čelik” iz Zenice, "manijaci" su pevali potpuno iste stihove.

Tada su dobar deo meča skandirali protiv Vojislava Šešelja, čime se navodno hteli da obznane šta misle o Šešeljevom puštanju iz Haga.

Nakon toga, oglasio se i Šešelj, koji je tada rekao da je čuo da su ga “oduševljeno dočekali navijači tima Željezničar”.

Objasnio je i da je nekada, kao osnovac navijao za ovaj klub, i da je stanovao u Sarajevu na Grbavici, odnosno mestu gde se nalazi stadion “Želje”.

"Obradovali su me vešću da su mi spremili jednu lepu pesmu i da se orio stadion. Mene je oduševilo, vrlo duhovito. Onda su neki na internetu na to reagovali - ispričao je tada Šešelj, izrecitovavši spornu krilaticu.