Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
SKANDAL U NAJAVI: SNS će BIRATI građane koji mogu na RAZGOVOR SA VUČIĆEM?

Foto: Tanjug

SKANDAL U NAJAVI: SNS će BIRATI građane koji mogu na RAZGOVOR SA VUČIĆEM?

Kadnidati će prvo morati da prođu selekciju.

Srbija
Autor: NB, Južne vesti

Vlada Srbije biće u poseti Nišu od 10 do 17. oktobra, a jedan od osnivača SNS i bivši poslanik Momir Stojanović tvrdi da će se u niškom odboru SNS odlučivati ko će od građana moći da porazgovara sa Vučićem.

Najavljena je i mogućnost da građani Niša i okoline iznesu premijeru iznesu svoje probleme, a to ne bi bilo sporno da Stojanović ne tvrdi da će oni morati da prođu “selekciju” u niškom odboru naprednjaka.

“Naime zainteresovani građani za razgovor sa Premijerom, moraju da se predhodno prijave u gradski odbor SNS u Nišu, koji će izvršiti "selekciju" onih koji mogu ići na taj razgovor. Gradski čelnici su rešeni da na ovaj način Premijera zaštite od građana. A možda brinu o njegovom zdravlju da mu se ne smuči od onoga što bi mogao čuti”, naveo je Stojanović na svom Facebook profilu.Foto: Facebook

Dodaje da će na razgovore ići istaknuti članovi SNS.

“Shvatio sam da u Niš dolazi Premijer Srbije, a ne Premijer SNS-a. Verujem da će istaknuti članovi SNS-a koji prođu selekciju, upoznati Premijera sa grandioznim dostignućima gradske vlasti i da će on zadovoljan otići iz Niša, a nama kako bude...”, dodao je on.

Stojanović je inače i sam bio istaknuti član SNS, ali je, kako pišu “Južne vesti”, u otvorenom sukobu sa lokalnim odborom SNS, te je na nedavnim lokalnim izborima učestvovao sa grupom građana.

Prvi čovek niških naprednjaka Zvezdan Milovanović kaže da odbor stranke ne pravi nikakve spiskove, dok iz Valde poručuju da se još ništa ne zna o prijemu građana, te da de se više znati kada se premijer vrati iz posete Sjedinjenim Američkim Državama.