Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
SLIKA RAZBESNELA SRBIJU Evo kako rade LEKARI koji su lečili PREMINULOG DEČAKA iz Loznice (FOTO)

Preminuli dečak Foto: Facebook

SLIKA RAZBESNELA SRBIJU Evo kako rade LEKARI koji su lečili PREMINULOG DEČAKA iz Loznice (FOTO)

Fotografija lekara kruži internetom otkriva zašto je naše zdravstvo tu gde jeste.

Srbija
Autor: Nova Borba

Nakon smrti dečaka Radenka Nikodinovića (8) koji je preminuo od sepse pošto je slomio ruku društvenim mrežama kruži fotografija na kojoj su navodno lekari bolnice u Loznici u kojoj je dečak lečen.

Kako stoji u opsiu fotografije lekari su slikani u radno vreme, a među njima je i lekar koji je lečio dečaka. On na fotografiji pije pivo.

Podsetimo, dečak je premino nakon što je polomio ruku, a lekar mu je prema tvrdnjama roditelja na otvorenu ranu stavio gips. Šest dana nakon toga mališan je preminuo, a njegova priča potresla je Srbiju i ponovo otvorila pitanja odgovornosti lekara u ovakvim slučajevima.

U Opštoj bolnici u Loznici u toku je unutrašnji nadzor zbog ovog slučaja, javio je “Blic”, a iz bolnice su najavili da će biti sproveden i spoljašnji nadzor.

Danas su na bolnici razbijena stakla, a “Večernje novosti” prenele su da su to uradili dečakovi prijatelji i rođaci iz besa.

 


Gordana:  
Odavno tvrdim da Srbija nema lekare, vec priucene , pa ne mogu reci ni veterinare, jer bih uvredila zivotinje , Srbija ima cobane da leci narod .. Dakle idemo na alternativu a to je : travari, magovi, vudu , gasenje ugljevlja i sl Ove zajebante opasne po zivot treba streljati

11.10.2016 18:53h    68     49


Novica T.:  
Prokleti bili,neka sebe požderu ! Treba ih satanizovati,ostaviti bez posla i oduzeti sve privilegije ! Sad će tzrka za novcem,za odštetom a mališana nema više,samo on neće imati prilku da odraste i bude dobar čovek. Osuđujem roditelje što su dopustili ekipama TV da svoj bol i svoju privatnost javno prikažu.

11.10.2016 14:23h    58     53


bordzija:  
Žalosno je da u 21 veku deca umiru od sepse i to zbog nemara i pogrešnog lečenja lekara. Pa šta će se sada dogoditi, dali će doći do preispitivanja vlastitih stavova i lekarske etike pa toga lekara izbaciti iz komore da krivično odgovara. Ne, neće se to dogoditi, lekari također čuvaju svoju gu..cu. Stat će u njegovu obranu iako nije u pravu, a sve zarad budućih grešaka i straha da ne budu osuđeni. Ovako svako svakom pruža podršku, a pacijenti umiru. Tu je kriva država, umesto da je odavno rešila pitanje pogreške u lečenju, oni tek sada trebaju na vladi dati predlog.

12.10.2016 00:26h    52     45


Biljana:  
Novice, mora tako! Bez medijske podrske dzaba sve! U protivnom bi se sve zataskalo i ostalo u okvirima loznickog "atara" i nikom nista! Ovako nadlezne sluzbe nece moci da ostanu slepe i gluve.

11.10.2016 19:16h    54     42