Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
SLOBINOJ ĆERKI DOBRO IDE: Sređuje vilu na Dedinju! (FOTO)

Marija Milošević/ Foto: EPA

SLOBINOJ ĆERKI DOBRO IDE: Sređuje vilu na Dedinju! (FOTO)

Na radovima je angažovala i bivšeg muža, Slobodana Bulatovića.

Srbija
Izvor: alo.rs

Prema pisanjima lista "Alo!", Marija Milošević je alarmirala svog bivšeg supruga da sa Cetinja dođe hitno u Beograd kako bi ubrzao radove na kući bivšeg predsednika SR Jugoslavije, koju porodica Milošević prodaje 13 godina.

"Oni više nisu zajedno, ali su ostali prijatelji. Ima poverenja u njega i zbog toga ga je poslala da pomogne majstorima u kući. Slobodan majstorima govori šta da poprave, od struje i instalacija do prozora i drugih kvarova. Nisu to velike popravke, ali u kuću nije ulagano 13 godina, pa je sada sređuje pred prodaju. Neće da je prodaju nekom iz krimnalnog miljea, a pogotovo kontroverznom biznismenu Ćazimu Osmaniju", rekao je izvor lista "Alo!" blizak ćerki Slobodana Miloševića.

Vila Miloševićevih na Dedinju/ Foto: alo.rs

Marija se za Bulatovića udala 2006, samo mesec dana nakon smrti svog oca Slobodana, ali im de do razvoda došlo već 2008. godine.

Neimenovani izvor redakcije "Alo!" navodi da je Mariji Milošević i te kako stalo da proda vilu na Dedinju, pa su ona i njena majka Mirjana ovlastile jednu poznatu beogradsku agenciju da prodaje vilu, za koju traže nešto više od dva miliona evra. Ključeve od njihove kuće ima jedan njihov prijatelj.

Kako se navodi, Marija Milošević stanuje na Cetinju i ne može da uđe u Srbiju, pošto su joj istekla srpska dokumenta, a crnogorsko državljanstvo joj ne daju jer se nalazi na poternici zbog pucnjave u vili „Mir“ od 1. aprila 2001. i bila bi odmah uhapšena ukoliko bi kročila van Crne Gore.