Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
SMEŠNO! NAPLAĆIVALI USLUGE STOTINE HILJADA a sada ih KRITIKUJU!

Ilustr/ NB

SMEŠNO! NAPLAĆIVALI USLUGE STOTINE HILJADA a sada ih KRITIKUJU!

Novosadski portal 021.rs je naplaćivao usluge od komunalnog preduzeća a sada ismeva njegovo poslovanje.

Srbija
Autor: NB

Da je u Srbiji zaista sve moguće pokazuje se na primeru novosadske radio-stanice 021.rs i jednog komunalnog preduzeća iz tog grada.

Poreski obveznici ponekad nisu svesni šta i kome plaćaju, a najbizarniji primer je „saradnja“ jednog privatnog portala iz Novog Sada i lokalnog javnog preduzeća.

Ovaj medij je svojevremeno 2014. godine zaključio ugovor sa jednim novosadskim preduzećem, kojim su tada upravljali kadrovi stranke „Treća Srbija“. Po slovu ugovora, portal 021.rs je za period septembar 2014-decembar 2014 inkasirao neverovatnih 630.000,00 dinara (210.000 mesečno!!!). Ugovor je u ime portala potpisao direktor Slobodan Stojšić.

Nezavisni portal teleprompter.rs je tada objavio ovaj ugovor, i nikada nije demantovano njegovo pisanje.

Ono što čudi jeste da je 021.rs odmah nakon prestanka finansiranja počeo da kritikuje novosadsko preduzeće, a u poslednje vreme je čak počeo da osporava i poslovanje u periodu u kojem su uredno naplatili stotine hiljada od te iste firme.

Možemo zaključiti da je „ljubav“ trajala dok je bila plaćena, a kada su dotacije istekle, počelo je kritikovanje i optuživanje. I tako do, možda, neke sledeće „saradnje“.

 


logičarka:  
Nema tu nikakve ljubavi sa tim inostranim portalom na teritoriji Srbije koji sprovodi uređivačku politiku svog inostranog vlasnika. Ta plaćena saradnja se naziva nekim drugim imenom, a ne rečju ,,saradnja''.

28.11.2016 17:59h    42     36


namrgodjenrodjen:  
Ne vidimo ime javnog preduzeća

29.11.2016 09:08h    36     35