Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
SNS i SPS započeli formalne razgovore o Vladi

Vlada Srbije/ Foto: NB

SNS i SPS započeli formalne razgovore o Vladi

Potpredsednica socijalista Slavica Đukić Dejanović je ranije izjavila da će se prvo razgovarati o politici nove vlade, zatim resorima, a na kraju o personalnim rešenjima

Srbija
Izvor: N1TV

Formalni razgovori Socijalističke partije Srbije i Srpske napredne stranke o novoj Vladi Srbije zvanično su počeli, potvrđeno je za N1.

Potpredsednica socijalista Slavica Đukić Dejanović je ranije izjavila da će se prvo razgovarati o politici nove vlade, zatim resorima, a na kraju o personalnim rešenjima.

SPS je na stranačkim organima ovlastila lidera Ivicu Dačića da razgovara sa mandatarom Aleksandrom Vučićem o vladi i taj sastanak će verovatno biti održan tokom dana, rekla je Đukić Dejanović Tanjugu i navela da pretpostavlja da će razgovori biti završeni do petka ili subote.

Prema njenim rečima, čim budu završeni pregovori Dačić će stranačke organe obavestiti o tome, kako bi SPS zauzeo svoj stav o vladi.

Đukić Dejanović je navela da bi posle završenih razgovora o vladi o njihovom ishodu prvo trebalo da se izjasne stranački organi SNS, a potom i socijalisti.

Ona je navela da dok traju pregovori nema nikakve informacije o kadrovskim rešenjima u budućoj vladi.