Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
SNS: Nije nikakva novost da su DS i SRS u koaliciji na Starom gradu

SNS logo

SNS: Nije nikakva novost da su DS i SRS u koaliciji na Starom gradu

"Opšte je poznato da funkcioneri DS, više od bilo kakvih principa, vole fotelje, privilegije i da gaje nepotizam", naveli su naprednjaci

Srbija
Autor: NB, Agencije

Beogradski odbor SNS saopštio je danas da više nije vest da je DS u koaliciji sa SRS-om na opštini Stari grad, te da novoizarani predsednik te opštine, demokrata Marko Bastać, ne bi trebalo više da laže građane.

"To više nije vest", navodi se u saopštenju i dodaje da nije novo ni to što funkcioneri DS od Starog grada prave porodični biznis, pa, kako se navodi, u opštinu ulaze njihove žene, svastike, sestre i zetovi.

Beogradski naprednjaci podsećaju da dok je DS, za vreme svoje vlasti, ostavljala bez posla više od pola miliona ljudi, raznim kriminalnim kombinacijama i pljačkanjem građana, u javni sektor je zapošljavala članove svoje uže i šire rodbine.

"Opšte je poznato da funkcioneri DS, više od bilo kakvih principa, vole fotelje, privilegije i da gaje nepotizam", naveli su naprednjaci poručivši da će SNS nastaviti da se bori isključivo za interes građana, za modernu i uređenu Srbiju.