Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
SNS: Pajtić ponovo izmišlja tako što optužuje vlast za progon

Milenko Jovanov/ Foto: tanjug

SNS: Pajtić ponovo izmišlja tako što optužuje vlast za progon

Jovanov povodom Pajtićeve izjave ocenjuje da ga to podseća na ono kada je lider DS-a sam protiv sebe organizovao pisanje grafita „smrt Pajtiću“ i zatim optuživao vlast za progon

Srbija
Izvor: Agencije

Potpredsednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov saopštio je da predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić "laže, izmišlja i ponovo optužuje vlast za progon".

"Pajtićeve najnovije laži iznete danas predstavljaju njegov novi bedni pokušaj da se od medijskih natpisa konstruiše afera i to na potpuno isti način kako je to radio nekoliko puta u prošlosti", navodi Jovanov, saopštio je Medija centar SNS za Vojvodinu.

Jovanov povodom Pajtićeve izjave ocenjuje da ga to podseća na ono kada je lider DS-a sam protiv sebe organizovao pisanje grafita „smrt Pajtiću“ i zatim optuživao vlast za progon, ili kada je, kako navodi, izmislio telefonski razgovor, doturio ga svojim medijskim poslušnicima i opet optužio vlast za progon.

Pajtić je ranije danas podržao akademika Dušana Teodorovića, za koga tvrdi da je žrtva progona vlasti zbog drugačijeg mišljenja.