Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
SNS poručuje DS-u: Zamolite Pajtića za objašnjenje

SNS DS/ Ilustracija: NB

SNS poručuje DS-u: Zamolite Pajtića za objašnjenje

DS je prethodno, u svom saopštenju, pozvala premijera Vučića da smogne snage i vrati mandat za sastav Vlade predsedniku Srbije, kako ne bi još četiri godine govorio kako nema snage da uradi bilo šta što je u interesu građana

Srbija
Izvor: Tanjug

Srpska napredna stranka poručila je danas Demokratskoj stranci da, umesto što se bavi pisanjem besmislenih saopštenja, zamoli svog lidera Bojana Pajtića da objasni gde su nestale milijarde narodnih para koje je on proneverio vršeći vlast u Vojvodini.

U saopštenju SNS se za DS kaže da je, oduvek imala snage isključivo za pljačkanje građana, urušavanje institucija, bacanje ljage na Srbiju, zavođenje torture u medijima, lično bogaćenje na račun socijalno ugroženih građana i dece sa smetnjama u razvoju.

DS je prethodno, u svom saopštenju, pozvala premijera Vučića da smogne snage i vrati mandat za sastav Vlade predsedniku Srbije, kako ne bi još četiri godine govorio kako nema snage da uradi bilo šta što je u interesu građana".

SNS je poručila DS-u da, "umesto što se bave pisanjem besmislenih saopštenja i što svaki dan izgovaraju pregršt laži, u očiglednom nedostatku bilo kakvog političkog programa, učine barem nešto korisno i zamole aktuelnog šefa Pajtića da objasni gde su nestale milijarde narodnih para koje je on proneverio vršeći vlast u Vojvodini".

"Kada već pominju izbore, molimo lažne demokrate i moderne fašiste da smognu snage i priznaju građanima zašto su prekrajali njihovu izbornu volju i na silu ubacili u parlament minimum jednu listu, i zašto strahuju od brojanja svakog glasa na izborima održanim 24. aprila, za šta se, sve vreme, zalaže SNS", ističe se u saopštenju SNS.