Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
ŠOK IZJAVA BIVŠEG VATERPOLISTE Ko je tukao čoveka, ako nije ONAJ KRETEN?

Foto: vaseljenska.com

ŠOK IZJAVA BIVŠEG VATERPOLISTE Ko je tukao čoveka, ako nije ONAJ KRETEN?

Opleo po Čanku i pravosuđu, nakon što su lidera LSV oslobodili za prebijanje Pavla Lešanovića.

Srbija
Autor: Kurir

Bivši vaterpolista Danilo Ikodinović šokiran je presudom kojom je Nenad Čanak oslobođen za prebijanje Pavla Lešanovića ispred kafane „Tako je suđeno“, koju drži Ikodinović.

Danilo Ikodinovic after scoring the game winner in the final of the 2005 @fina1908 World Championships in Montreal vs. Hungary. #TBT #waterpolo #gold #Ikodinovic #SCG
A photo posted by Waterpoloworld (@waterpoloworlddotcom) on


On je za „Kurir“ rekao da bi išao 30 dana u pritvor da je sam prebio čoveka, a posle verovatno dobio godinu i po dana zatvora, ako ne i više.

„Da li je moguće da neko oleši čoveka od batina i da nije kriv? Ako ga nije prebio onaj kreten, ko ga je onda prebio“, upitao je Ikodinović. On je takođe pitao ko je onom čoveku, misleći na vozača, upirao pištolj u glavu?

Ikodinović je rekao da to može sutra i njemu da se dogodi, te da ovde očigledno nema prava i da danas sve može da se plati, a da pravo i pravda nisu isti za sve.

 


rodoljub zaharijevic:  
zasto naslov sok izjava,pa ljudi moji ovde nema ni p od pravde,pa priznao i opisao kako ga je lesio u istrazi a onda neko od postenih sudija presudi da nije kriv jer,boze moj,ne zna sta prica,jebo ti sve ovo.

27.10.2016 08:31h    63     32


sakisa:  
Dačo,kakav si ti to čovek,pa tako pričaš,ako si ti to stvarno rekao.Taj koga ti braniš je zaslužio još gore batine,pa ma ko da je to uradio,a gospodin Čanak koji je kod tebe u restoranu pravio račune,kao i drugi koji su tu dolazili zbog njega,nije zaslužio takav tvoj stav,ili je to osveta ,zato što više ne dolazi tu,a takvi kao Lešanović,su zaslužili još veće batine.

27.10.2016 16:51h    33     59


Ezio:  
Dacho... jbg. tako je . A dokle je tako... pa to isto od nas svih zavisi. Ali svakako treba da se prekine sa kupovinom presuda. To je ono sto boli. Pun mi je k....c tih politicara lopuva... koji kradu ud nas pa prodaju strancima a usput i prebiju nekog naseg !!!

27.10.2016 08:37h    58     31